miercuri, 2 iunie 2010

Noutati despre cele 9 suflete !


A trecut aproape o luna de cand avem parte de iubire de la inca 9 sufletele . Au inceput sa misune prin "curticica lor " si sa cerceteze tot ce gasesc . Ieri s-au strans intr-un colt 5 dintre ei si maraiau la vecina lor , o catelusa curioasa sa vada ce chestii mici umbla prin iarba pe acolo .
Ne-au distrat enorm de tare !
Cum au crescut, am inceput sa le dam laptic si mancare umeda , iar cand simt mirosul sau o aud pe mamica lor ca infuleca , se da o lupta care dintre ei sa intre cu totul in bolul cu mancare . Nimeni nu-si imagineaza ce mutre au cand intrii la ei , inainte sa le dai de mancare , si dupa . Care mai de care mai uns de conserva sau cu freza facuta de fratii sai, carora nu le ajunge doar mancarea din bol .
Sunt foarte comici si surprinzatori de afectuosi - cum simt miscare, cum te intampina dand din codita si venind rezervati sa vada ce-i cu chestia aia mare cu 2 picioare .
Doi dintre ei sunt mai mari ca niste porcusori de guineea adulti , insa ultimii doi sunt foarte mici si mereu imi fac griji pentru ei .
Primul lucru la care ma gandesc cand intru la ei , e ceva de genu' : " Doamne , lasa-ma sa-i vad si azi pe cei mai mici ! ".
Iar de fiecare data God ma aude ( Thank u ! ) .
Maine se da o noua lupta pe bolul cu mancare , deci cu siguranta va fi amuzant la final , cand va trebui sa le vedem fetele ! Mai multe poze cu gandacii pe http://4animals.ro/ .
E placut sa ai prin preajma un animal, insa mai placut e cand ai 9 si fiecare iti poate smulge mai mult de 2 zambete ! Va jur !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu