joi, 20 mai 2010

Inca 10 vieti nevinovate salvate!


13 mai 2010 .
O mamica cu 9 pui ajunge sa fie salvata ca in filme !
Intr-o zi oarecare de joi , in drum spre adapost am zarit un catel foarte slab intr-o statie de microbuze. Am tras pe dreapta si am scos sacul cu bobite din portbagaj .
Cum au simtit miros de mancare au mai venit inca 4 catei, iar cum au vazut fete multe si tinerele ( eram 4 voluntare) au aparut si barbatii sa vada care-i mersul.
Asa am aflat ca in spate exista o catelusa care a fatat.
Am mers si am observat ca are 4 puisori lasati intr-o groapa, fara niciun carton sau o bucatica de carpa.
I-am lasat mancare umeda si am pornit spre adapost.
Timpul trecea si norii apareau ... asa ca am dat un telefon de unde am primit un raspuns pozitiv : " Ia-i pe toti de acolo!" .
Am luat 2 fete cu mine si am pornit inpoi la catelusi. Ne-am gandit cum facem sa luam fioroasa mamica cu tot cu cei 4 pui, sa o adormim sau sa o luam in brate.
A reusit sa ne-o tina un barbat cat timp una dintre voluntare s-a bagat in groapa sa scoata puii si sa mi-i puna in brate : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 .... 9 ! 9 pui are fericita mamica!
Cum a vazut ca puii sunt urcati intr-o chestie mare si neagra , mamica nu a vrut nici in ruptul capului sa-i lase singuri si uite asa am reusit sa o transportam cu masina .
In noaptea aceea a fost furtuna : multa ploaie rece si un vant puternic , insa am dormit linistita stiind ca Dumnezeu mi-a scos in cale 10 suflete iar eu sa fac ceva pentru dansii.
Mamica stia ca puii ei vor ajunge bine : acum au o casuta mare numai a lor , mancarica si laptic si un spatiu unde vor putea alerga pana cand vor fi pregatiti sa porneasca spre casutele lor .
Este o catelusa extraordinara si surprinzator de recunoscatoare. Are un fel aparte de a-ti multumi : isi pune labutele in jurul taliei ca si cum te-ar imbratisa .
Mereu cum iti aude glasul , vine la gard sa vada cine i-a venit in vizita si te invita, scotand un sunet aparte, sa-i vezi cele 9 minuni !
N-ai vrea sa-i cunosti?, caci Ei cu siguranta vor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu