joi, 20 mai 2010

Un Prieten Pentru Sufletul Tau !



Cauti un prieten?

Cu siguranta veti gasi unul de nadejde la noi !

In fiecare sambata, de cand apare primavara, pana cand se termina toamna, (daca in ziua respectiva nu ploua) , intre orele 12:00-18:00 , asociatia pentru protectia animalelor Robi , tine un targ de adoptii ADOPET in Parcul Obor, Bucuresti, sector 2, langa magazinul Bucur Obor, mai precis in parcul din fata Primariei Sectorului 2, coltul dinspre intersectia Mihai Bravu-Colentina, intr-unul dintre cele doua spatii rezervate plimbarii cainilor de companie.

Aici puteti adopta unul dintre catei sau pisicile aflate in grija celor de la Robi.

Adoptia este gratuita si se finalizeaza prin semnarea unui contract de adoptie si o copie dupa buletin. Prin contract sunteti obligat sa ii oferiti conditii decente de trai, sa nu il instrainati sau abandonati si sa ne anuntati in maxim 24 de orein cazul in care s-a intamplat ceva. Mai mult, aveti o saptamana la dispozitie sa va dati seama daca alegerea facuta este cea mai buna. In cazul in care nu reusiti sa va acomodati unul cu celalat, il puteti aduce inapoi fara nici o problema.

Altfel, puteti adopta oricand un animalut, trimitand un email pe adresa: robi_mydog@yahoo.com , si precizand care dintre pisicutele si catelusii prezentati pe paginile noastre de adoptii ( www.4animals.ro ) v-au starnit intersesul.

CAMPANIA DE ADOPTIE SE OFERA STRICT LA ANIMALUTELE AFLATE IN GRIJA ASOCIATIEI ROBI !

http://www.4animals.ro/campanii.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu